DNA laajakaista

DNA:lla ei ole ihan yhtä kattavaa kiinteää laajakaistatarjontaa kuin esim. Telialla ja Elisalla. DNA:n mukaan heidän laajakaista on helppo, nopea ja edullinen. DNA:lta löytyy nykyään laajalti 4G ja 5G liittymiä, joten voit valita helposti netin tarvitsemasi nopeuden mukaan. Tutustu DNA:n liittymä vaihtoehtoihin alla olevasta taulukosta.

DNA tarjoaa ainakin kiinteä laajakaistan puolella nopeita nettiliittymiä. Saatavauus on kuitenkin aika rajoitettu, mutta jos muutan taloon jossa on DNA:n valokuitu, voit saada joko 400 tai 1000 mbit/s liittymän käyttöösi. Netflixin tekeminen mittausten mukaan DNA olisi Suomessa nopein palveluntarjoaja. DNA:n nettiliittymien hinnat ovat kuitenkin samaa luokkaa kun kilpailijoilla, joten tässä on vaikea sanoa ovatko ne edullisia vai ei.

DNA nettiliittymät

DNA:n nettiliittymänä on yleisemmin laajakaista tai liikkuva laajakaista. Voit ottaa DNA nettiliittymän kotiisi ja myös liikkuvan laajakaista, jos tarvitset nettiliittymää muuallakin.

DNA:n liikkuva laajakaista toimii tuotenimen mukaan DNA:N 4G- tai 5G-verkossa. Ennen kuin tilaat DNA:n mokkulan, kannattaa tarkistaa mistä löytyy lähin DNA:n masto. Tämän voit helposti tarkistaa Cellmapper-palvelussa. Jos toisella operaattorilla on parempi kuuluvuus alueellasi, kannatta tämän operaattorin hinnat ja palvelut myös tarkistaa.

DNA mobiililaajakaistat

DNA:lta löytyy monta vaihtoehtoa laajakaistaksi. Voit valita tarpeesi mukaan 4G-liittymän sopivalla nopeudella. Jos tarvitset nopeampaa yhteyttä ja alueeltasi löytyy 5G-verkko, niin sinun on myös mahdollista ottaa huippunopea 5G-yhteys.

Jos tarvitset liikkuvan netin, on DNA:lla monta liittymätyyppiä tarjolla. DNA tarjoaa seuraavanlaisia liittymäpaketteja:

Näytä DNA:n kaikki mobiililaajakaistat tästä!

DNA:lla on maamme kattavin verkko. Verkko tavoittaa yli 99% kaikista suomalaisista ja verkko parannetaan koko ajan.

DNA laajakaistaliittymät

DNA laajakaista lyhyesti

DNA:n kiinteää laajakaistaa on harvemmin saatavilla. Mutta jos sen saa kotiisi, on se aina nopea valokuituyhteys. DNA:n vahvuus on toimivat 4G- ja 5G-liittymät. Jos siis kaipaat liikkuvaa nettiä, kannattaa sinun valita DNA.

DNA mobiililaajakaista