Halvin puhelinliittymä

Edullisin puhelinliittymä: MoiPuhelut käytön mukaan + 6 Gt 100 Mbit/s netillä 9 €/kk
 

Edullisin liittymä rajattomalla puheella: Moi: 6 Gt 100 Mbit/s netillä + rajaton puhe 14 €/kk

Edullisin liittymä puheluhinta / minuutti: Moi: 0,055 €/min


Edullisin liittymä
 rajattomalla datalla (min. 1M):

– Elisa: Saunalahti Tarkka PerusPuhelut käytön mukaan + Rajaton data – 1 Mbit/s netillä 12,90 €/kk


E
dullisin liittymä rajattomalla datalla (min. 100M):

– DNA: Nopea 4G Rajaton PlusRajaton puhelu + Rajaton data – 150 Mbit/s netillä 17,90 €/kk

– Moi: Rajaton 4G 100M: Puhelut käytön mukaan + Rajaton data – 100 Mbit/s netillä 18 €/kk

– Telia: Rajaton 150M: Rajattomat puhelut & viestit + Rajaton data – 150 Mbit/s netillä 19,90 €/kk

Halvimmat liittymätarjoukset

Alla olevasta taulukosta löydät halvimmat puhelinliittymät.

Halvin puhelinliittymä netillä

Jos tarvitset pelkkää nettiä puhelimeesi, niin valitse sellainen mobiilinopeus, jolla pärjäät. Älypuhelimissa harvoin tarvitset yli 100 Mbit/s nettiä, sillä kaikki toiminnot ja lataukset sujuvat erittäin nopeasti jo sillä nopeudella. Taasen 0,256 Mbit/s netti on pahasti alimitoitettu vähänkin uudemmalle puhelimelle. Minimissään sinun kannattaa harkita vähintään 1 Mbit/s liittymää.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä

Nykyään ei ole tarjolla paljoakaan liittymiä, jossa ei olisi jotain nettiä jo valmiiksi. Edullisiinkin liittymiin voi kuulua 0,256 tai 1 Mbit/s netti, joka on useasti rajaton, joten voit käyttää sitä kuinka paljon haluat.

Rajaton data halvimmissa liittymissä

Rajattoman datan saat edullisimmillaan noin 18 € kuukausihinnalla. Voit saada myös rajattoman puheen rajattoman netin lisäksi samaan liittymään noin 20 eurolla kuukaudessa.

Rajaton puhe halvimmissa liittymissä

Edullisin rajattoman puheen paketti on Moilla, jolloin liittymän kokonaishinnaksi tulee 14 €/kk. Ota kuitenkin huomioon, että tähän liittymään kuuluu vain 6 Gt mobiilidataa 100M verkossa, joten jos käytät mobiilidataa paljon, niin katso tarjouksista edullisin puhelinliittymä, johon kuuluu rajaton puhe ja nopea rajaton netti.

Operaattoreiden kuuluvuus on hyvä kautta Suomen

Kaikilla operaattoreilla on lähes identtinen peittoalue Suomessa, joten sinun pitäisi pystyä käyttämään kaikkia operaatoreita suhteellisen huoletta. Kuitenkin joillakin operaattoreilla voi olla katvealueita paikallisesti, joten mobiilinettisi ei välttämättä toimi optimaalisella nopeulla kaikilla operaattoreilla siellä, missä käytät puhelintasi.

Puhelinliittymän irtisanominen

Nykyään melkein kaikki puhelimiin myytävät liittymät eivät ole määräaikaisia ja voit irtisanoa ne koska tahansa. Puhelinliittymissä voi olla määräaikaisia hinnoittelumalleja, joten liittymäsi voi olla halvempi 12 kk tai 24 kk liittymän avaamisesta, jonka jälkeen sen hinta nousee.

Sinun on myös mahdollista irtisanoa nykyinen liittymäsi tekemällä uusi sopimus toisen operaattorin kanssa, jolloin he huolehtivat numerosi irtisanomisesta ja siirrosta uudelle operaattorille.