Elisa laajakaista ja mobiililaajakaista

Elisan laajakaistatarjonta ei näinä päivinä sisällä vain kiinteää laajakaistaa. Elisa tarjoaa myös aina langatonta mobiililaajakaista kiinteän linjan korvaajaksi tai kaveriksi. Elisan 4G-verkossa toimiva mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto esim. mökille tai jos läppäriin. Varmin vaihtoehto on kuitenkin vielä aina kiinteä laajakaistaliittymä. Elisalta saa joko laajakaistan, joka toimii ADSL tai VDSL2 -tekniikalla. ADSL on suhteellisen vanhaa tekniikkaa jonka raja on 16 Mbit/s tai 24 Mbit/s, mutta VDSL2-tekniikalla toimivan liittymän voi saada jopa 1 Gbit/s nopeudella.

Elisa Saunalahti -tuotteet ja palvelut

Elisan laajakaistatarjonta ei näinä päivinä sisällä vain kiinteää laajakaistaa. Elisa tarjoaa myös aina langatonta mobiililaajakaista kiinteän linjan korvaajaksi tai kaveriksi. Elisan 4G-verkossa toimiva mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto esim. mökille tai jos läppäriin.

Varmin vaihtoehto on kuitenkin vielä aina kiinteä laajakaistaliittymä. Elisalta saa joko laajakaistan, joka toimii ADSL tai VDSL2 -tekniikalla. ADSL on suhteellisen vanhaa tekniikkaa jonka raja on 16 Mbit/s tai maksimissaan 24 Mbit/s, mutta VDSL2-tekniikalla toimivan liittymän voi saada jopa 1 Gbit/s nopeudella.

Saunalahden laajakaistaliittymät kuluttajille

Vaikka Elisan palvelut löytyvätkin Elisan sivuilta, tarjotaan kuluttajille Saunalahden palvelua. Elisa osti aikoinaan Saunalahden kokonaan ja siirsi koko kuluttajapuolen liiketoiminnan Saunalahden alla. Sen takia tulet vain näkemään esim. Saunalahti mobiililaajakaista tai Saunalahti Tuplalaajakaista -nimisiä tuotteita Elisan sivuilla.

Ainoa Elisan tuote joka on kuluttajille suunnattu on Elisa Viihde. Elisan mobiililaajakaista on vain saatavilla jos tilaat nettiliittymän yrityksellesi.

Elisan mobiililaajakaista

Saunalahden mobiililaajakaistat kuluttajille

Saunalahdelta saa nykyään kaikki mobiililaajakaistat rajattomalla netillä. Saunalahden tuoteperheeseen kuuluu 4G mobiililaajakaistoja ja 5G laajakaistoja. Valitse mobiililaajakaista nopeus sen mukaan, kuinka nopeaa nettiä tarvitse. 4G yhteydellä pärjäät loistavasti, mutta jos haluat kaiken irti mobiililaajakaistasta, niin harkitse nopeaa 5G yhteyttä.

Jos tarvitset vain perusnetin, pärjäät hitaammalla mobiililaajakaistalla. Jos haluat mahdollisimman nopean liittymän, kannattaa sinun tilata Mobiililaajakaista 5G 1000M. Silloin kannattaa kuitenkin tarkistaa että 5G-kuuluvuus alueellasi on tarpeeksi hyvä. Jos sinulla on jo käytössä Saunalahden puhelinliittymä, esim. Saunalahti Huoleton, voit myös käyttää sitä kotona. Huoleton -liittymissä ei myöskään ole minkäänlaista datakattoa.

Elisa laajakaistaliittymä lyhyesti:

Jos sinulla on paljon laitteita kotona ja käytätte nettiä paljon, hanki kiinteä laajakaista. Jos käytät nettiä harvemmin, pärjäät mobiililaajakaistalla tai puhelimen netillä.

Elisan laajakaistaliittymä