Elisa

Edullisin Elisa liittymä: Saunalahti Tarkka Puhe: Puhelut käytön mukaan + 0,256 Mbit/s netti 7,90 €/kk

Edullisin Elisa liittymä rajattomalla puheella: Saunalahti Huoleton 10M: Rajaton puhe + 10 Mbit/s netti 24,90 €/kk

Edullisin Elisa liittymä rajattomalla datalla: Saunalahti Tarkka PerusRajaton data – 1 Mbit/s netillä 12,90 €/kk

Jos soitat yli 3 ja puoli tuntia kuukaudessa – Ota liittymä Rajattomalla puheella.
Kaikkiin liittymiin (paitsi Saunalahti Tarkka Puhe) kuuluu Rajaton data, valitse nopeus tarpeesi mukaan.

Elisa liittymä

Elisan kaikki kuluttajille suunnatut puhelinliittymät ovat Saunalahti -brändin alla. Kaikki Saunalahden puhelinliittymät sisältävät rajattoman netin, joten sinä voit valita liittymäsi nopeuden mukaan. Jos soitat puheluita kuukauden aikana yli kolme tuntia, niin sinun kannattaa harkita liittymää, johon sisältyy rajaton puhe.

Rajaton data Elisan liittymissä

Kaikkiin Elisan liittymiin kuuluu rajaton data. Edullisin liittymä rajattomalla netillä on nopeusrajoitettu mobiilinetti, jonka nopeus on 0,256 Mbit/s tai 1 Mbit/s. Tällä liittymällä älypuhelimen perustoiminnot. Jos katsot paljon videoita tai lataat puhelimella isoja tiedostoja, niin harkitse nopeampaa liittymää. 1 Mbit/s liittymän käyttö tuntuu jo merkittävästi nopeammalta kuin 0,256 Mbit/s liittymä. Valitse tämä, jos tarvitset puhelimen nettiä kun olet poissa kotoa.

Jos olet median suurkuluttaja ja haluat katsoa teräväpiirtovideoita ilman pätkimistä, niin valitse noin 150 Mbit/s liittymä. 150 Mbit/s nopeudella toimiva netti on sinulle varmasti riittävä, jolla onnistuu jo vaikka pelaaminenkin mobiiliyhteydellä. Jos tarvitset nopeampia yhteyksiä, niin valitse netin nopeus tarpeesi mukaan.

Rajaton puhe Elisan liittymissä

Kaikki Elisa Huoleton liittymät sisältävät rajoittamattoman puheen. Elisan puhelinliittymistä edullisin paketti rajattomalla puheella on tarjouksesta riippuen jokin Saunalahti Huoleton liittymäSaunalahti Huoleton liittymä maksaa noin 15 euroa enemmän kuin edullisin Elisan liittymä Saunalahti Tarkka Mini. Puhelut kotimaassa ja EU/ETA-alueella maksavat 0,069 €/min, joten 15 eurolla voit puhua yhteensä 217 minuuttia eli hieman yli kolme ja puoli tuntia.

Saunalahti Huoleton ja Saunalahti Tarkka Perus liittymät molemmat ovat rajattomalla netillä ja yleensä Huoleton liittymässä nettiyhteys on nopeampi. Saunalahti Huoleton liittymä maksaa alkaen noin 10 euroa enemmän kuin Saunalahti Tarkka PerusPuhelut kotimaassa ja EU/ETA-alueella maksavat 0,069 €/min, joten 10 eurolla voit puhua yhteensä 144 minuuttia eli hieman alle kaksi ja puoli tuntia.

Nyrkkisääntönä kannattaa harkita liittymää rajoittamattomalla puheella, jos soitat puheluita yli 3-4 tuntia kuukaudessa.

Elisa liittymätarjoukset

Alla olevasta taulukosta löydät Elisan liittymät ja vaihtoehdot Elisan liittymille.

Elisan 4G peittoalue kattaa lähes koko Suomen

Elisan 4G verkon kuuluvuusalue on laaja ja kattaa lähes koko Suomen. Jos kuitenkin menet 4G ja 3G alueen ulkopuolelle, niin 2G verkko toimii näissä kohdissa, lukuun ottamatta muutamia alueita Lapissa.

Elisan 5G verkko laajenee jatkuvasti, joten uudet alueet pääsevät nauttimaan 5G nopeudesta sitä mukaa kuin verkkoa saadaan rakennettua laajemmaksi.

Elisa puhelinliittymän irtisanominen

Kaikki Elisan Saunalahti puhelinliittymät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja voit irtisanoa ne tai vaihtaa toiseen operaattoriin, milloin haluat.

Elisa asiakaspalvelu

Elisa asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä puhelimitse tai OmaElisan kautta.

Elisa asiakaspalvelu puhelinnumero: 010 1910 240 (mpm/pvm)

Elisa yhteystiedot:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/