Telia laajakaista

Telian laajakaistatarjonta on selkeä tuotepaketti josta löytyy jokaiselle sopiva paketti. Aiemmin Soneran laajakaistan ja Soneran mobiililaajakaistan alla olleet tuotteet ovat nyt kokonaan siirtyneet Telian alle. Telia osti Soneran vuosia sitten ja on viime aikoina vaihtanut kaikki tuotenimet Telian nimiin. Telian kiinteät laajakaistat on jaettu viiteen eri tekniikkaan.

  1. Hybridilaajakaista
  • Uutuusliittymä, jossa yhdistyvät kiinteä laajakaista ja mobiililaajakaista yhdeksi vakaaksi ja nopeaksi kodin laajakaistaksi.
  1. Valokuituyhteys
  • Valokuitunetti on ainoa vaihtoehto, jos tarvitset nopeimman netin. Vakaa ja pätkimätön netti monelle laitteelle.
  1. Kaapelinetti
  • Näinä päivinä ehkä hieman vanhanaikainen liittymätyyppi. Netti tulee suoraan antennijohdosta kaapeli-TV-verkosta.
  1. Telia Mobiililaajakaista
  • Langaton netti joka toimii Telian 4G- tai 5G-tekniikan avulla. Nopeus riippuvainen Telian  verkon kuuluvuudesta.
  1. Taloyhtiön netti
  • Jos taloyhtiö on tehnyt sopimuksen Telian kanssa, voit saada nettiliittymän ilmaiseksi tai alennettuun hintaan.

Telian laajakaistaliittymät

Telialla on tarjolla vaihtuvia laajakaistapaketteja. Katso yllä olevan taulukon kautta, mitä paketteja sinun on mahdollista tilata omaan osoitteesi. Vaihtoehtona voi olla esimerkiksi valokuitu, mobiililaajakaista tai hybridilaajakaista, jossa yhdistetään molempien liittymien paremmat puolet.

Kaikkia paketteja ei saa tilattua jokaiseen kotiin, koska kaikilla ei ole esim. valokuituliittymää. Saa asian kätevästi tarkistettua Telian sivuilta. Syötä vain postinumerosi, katuositteesi ja rappu sekä asunto. Saat tämän jälkeen eteesi kaikki mahdolliset paketit. Omaan asuntooni Telia ehdotti ensin 300 mbit/s määräaikaista Rajaton 5G-pakettia, joka maksaisi 29,90€ kuussa. Liittymässä on 24kk edullisempi hinta, mutta ei määräaikaisuutta. Joten sinun olisi mahdollista vaihtaa liittymä halutessasi toiseen.

Telian mobiililaajakaistat

Telian mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto jos asuinpakallasi Telian kuuluvuus on tarpeeksi hyvä. Tuon saat tarkistettua kätevästi Cellmapper-palvelussa. Telian mobiililaajakaistaa varten tarvitset mobiilireitittimen tai mokkulan, jonka voit kytkeä tietokoneeseesi.

Telian mobiililaajakaistaperheeseen kuuluu vaihtelevasti liittymiä. Voit tarkistaa liittymävalikoiman ja ajantasaisen hinnaston klikkaamalla hintataulukon “Tilaa” nappia. Et vielä tilaa sillä hetkellä mitään, mutta näet vielä operaattorin sivuilta viimeisimmät liittymien hinnat.

Telian laajakaistaliittymät

Telian laajakaista lyhyesti

Kannattaa tarkistaa saatko Telian kiinteän laajakaistan kotiin ennen kuin tilaat mobiililaajakaistan. Jos sinun on pakko tilata mobiililaajakaista, tarkista ensin onko lähelläsi Telian mastoa.

Telian mobiililaajakaistat