Telia liittymät

Edullisin Telia liittymä: Rajaton Lite 0,2M: Puhelut käytön mukaan + 0,256 Mbit/s netti 7,90 €/kk

Edullisin Telia liittymä rajattomalla puheella: Rajaton 150M: Rajaton puhe + 150 Mbit/s netti 19,90 €/kk

Edullisin Telia liittymä rajattomalla datalla: Rajaton Lite 0,2MRajaton data – 0,256 Mbit/s netillä 7,90 €/kk

Jos soitat reilusti yli 4 tuntia kuukaudessa – Ota Rajaton 150M tai Rajaton 200M liittymä
Kaikkiin liittymiin kuuluu Rajaton data, valitse nopeus tarpeesi mukaan

Telia liittymä

Telia liittymät sisältävät kaikki rajattoman netin. Telia liittymissä on myös nykyään yleensä mukana myös rajaton puhe, joten voit puhua ja käyttää dataa, niin paljon kuin haluat.

Mielenkiintoinen vaihtoehto Telian liittymistä on Telia DOT. Liittymästä maksetaan käytön mukaan ja puhelimeen ladattu sovellus arvioi laskusi menneiden puhelutietojen ja datan käytön perusteella.

Rajaton data Telian liittymissä

Kaikkiin Telian liittymiin kuuluu rajaton data. Edullisin liittymä on Rajaton Lite 0,2M (7,90 €/kk), joka sisältää 0,256 Mbit/s nopeudella toimivan rajattoman netin. Tällä liittymällä pystyt käyttämään perusälypuhelinta, riistakameraa tai vaikkapa ohjaamaan mökin lämmitystä. Isojen tiedostojen lataamiseen ja videoiden katselemiseen tämä liittymä ei kuitenkaan sovellu.

Perusliittymää reilusti nopeampi liittymä on Rajaton 150M (19,90 €/kk) tai Rajaton 200M (21,90 €/kk). Näissä liitytmissä on nopea 150M tai 200M mobiilinetti. Näillä liittymillä pärjäät jo hyvin.

Nopeampi rajattoman datan liittymä on Rajaton 5G 300M (29,90 €/kk). Tämä liittymä sisältää 300 Mbit/s mobiilinetin, joten videoiden katselu teräväpiirtona ei ole ongelma. Valitse tämä liittymä, jos tarvitset nopeaa datayhteyttä puhelimeesi. Netti toimii myös huippunopeassa 5G-verkossa, missä se on saatavissa.

Rajaton puhe Telian liittymissä

Telian liittymiin kuluu yleensä rajaton puhe, joten voit puhua liittymällä niin paljon kuin haluat.

Telian edullisin rajaton puhe -paketti on Rajaton 150M (19,90 €/kk). Rajaton 150M maksaa 12 euroa enemmän kuin edullisin Rajaton Lite 0,2M . Puhelut kotimaassa ja EU/ETA-alueella maksavat 0,07 €/min, joten 12 eurolla voit puhua yhteensä 171 minuuttia eli hieman alle kolme tuntia. Jos puhut enemmän kuin kolme tuntia, niin rajaton puhetta sisältävä Rajaton 150M olisi edullisin paketti.

Telia liittymätarjoukset

Alla olevasta taulukosta löydät Telia liittymät ja vaihtoehdot Telia liittymille.

Telia kuuluvuus on samaa luokkaa muiden kanssa

Telian verkon kuuluvuus on samalla tasolla Elisan ja DNA kanssa. Kaikkien kolmen operaattorin peittoalue on enemmän tai vähemmän yhtä kattava, joten tiedät luultavasti itse mitkä liittymät toimivat parhaiten siellä, missä tarvitse puhelinta.

Telia puhelinliittymän irtisanominen

Telia puhelinliittymän irtisanominen on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muunkin operaattorin irtisanominen. Voit irtisanoa liittymän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai voit vaihtaa liittymäsi toisen operaattorin liittymään.

Telia asiakaspalvelu

Telia asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä puhelimitse tai kirjautumalla sivuillesi https://www.telia.fi/kirjaudu/.

Telia asiakaspalvelu puhelinnumero: 020 690 400 (mpm/pvm)
Telia yhteystiedot: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot