DNA

Edullisin DNA liittymä: DNA Jämpti Puhe: Puhelut käytön mukaan – Ei nettiä 7,90 €/kk

Edullisin DNA liittymä rajattomalla puheella: DNA 4G Rajaton Plus: Rajaton puhe + 10 Mbit/s netti 14,90 €/kk

Edullisin DNA liittymä rajattomalla datallaDNA Jämpti: Rajaton data 1 Mbit/s netillä 9,90 €/kk

Jos soitat yli kaksi tuntia kuukaudessa – Ota liittymä Rajattomalla puheella
Kaikkiin liittymiin kuuluu Rajaton data, valitse nopeus tarpeesi mukaan

DNA liittymä

DNA liittymää valitessasi sinun tarvitsee tietää vain, kuinka nopeaa nettiä tarvitset puhelimeesi. Kaikki liittymät sisältävät rajattoman netin ja voit valita itsellesi riittävän nopeuden. Jos soitat paljon puheluita kuukaudessa, niin sinun kannattaa ottaa DNA liittymä, joka sisältää rajattoman puheen, jolloin voit puhua niin paljon kuin haluat.

Rajaton data DNA:n liittymissä

Melkein kaikkiin DNA liittymiin kuuluu rajaton data. Edullisin liittymä on DNA Jämpti (9,90 €/kk), joka sisältää 1 Mbit/s nopeudella toimivan rajattoman netin. Tällä liittymällä pystyt käyttämään perusälypuhelinta. Isojen tiedostojen lataamiseen ja videoiden katselemiseen tämä liittymä ei kuitenkaan sovellu.

Hieman kalliimpi liittymä on DNA Rajaton 4G 10M (14,90 €/kk), jossa muutamalla eurolla kuukaudessa saat 10 Mbit/s nopeuden omaavan mobiilinetin. Tällä liittymällä pärjäät jo paremmin, jos vaikka olet ostoksilla ja sinun täytyy tarkastaa jotain tietoa netistä.

Nopeampi rajattoman datan liittymä on DNA 4G Rajaton Plus (17,90 €/kk). Tämä liittymä sisältää 150 Mbit/s mobiilinetin, joten videoiden katselu teräväpiirtona ei ole ongelma. Valitse tämä liittymä, jos tarvitset nopeaa datayhteyttä puhelimeesi.

Rajaton puhe DNA:n liittymissä

DNA:n edullisin rajaton puhe -paketti on DNA Rajaton 4G 10M. DNA Rajaton 4G 10M maksaa 7 euroa enemmän kuin edullisin DNA:n liittymä DNA Puhe Plus. Puhelut kotimaassa ja EU/ETA-alueella maksavat 0,07 €/min, joten 15 eurolla voit puhua yhteensä 100 minuuttia eli 1 tunti ja 40 minuuttia.

Jos puhut paljon, niin kannattaa ottaa liittymä rajattomalla puheella, niin voi puhua niin paljon kuin haluat.

DNA liittymätarjoukset

Alla olevasta taulukosta löydät DNA liittymät ja vaihtoehdot DNA liittymille.

DNA peittoalue kattaa yli 99% suomalaisista

DNA kuuluvuus- ja peittoalue on Suomessa erinomainen. DNA:n nopean 4G LTE verkon kuuluvuusalue kattaa yli 99% suomalaisista, joten sinäkin olet erittäin todennäköisesti DNA:n kuuluvuusalueella.

DNA puhelinliittymän irtisanominen

Voit huoletta kokeilla DNA:n puhelinliittymää, sillä DNA:n liittymät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Jos liittymä ei jostain syystä sovellu sinun käyttöösi, niin voit helposti vaihtaa liittymän ottamalla yhteyttä toiseen operaattoriin. 

DNA asiakaspalvelu

DNA asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä puhelimitse tai lomakkeella.

DNA asiakaspalvelu puhelinnumero: 044 144 044 (mpm/pvm)
Ohjeita: https://www.dna.fi/tuki-puhelinliittymat
DNA yhteystiedot: https://www.dna.fi/yhteystiedot