Moi

Edullisin Moi liittymä: Puhelut käytön mukaan + 6 Gt simmi 9 €/kk

Edullisin Moi liittymä rajattomalla puheella: Rajaton puhe + 6 Gt simmi 13 €/kk

Edullisin Moi liittymä rajattomalla datalla: Rajaton data + 6 Gt simmi 18 €/kk

Voit puhua huoletta, sillä puhelut ja tekstarit ovat aina korkeintaan 4€ kuukaudessa.
Jos käytät mobiilidataa yli 12 Gt/kk – Ota lisäksi Rajaton data.

Moi liittymä

Moi liittymä on nimeltään simmi. Voit jakaa dataa koko perheen kesken tai mobiilidataa tarvitsevien laitteiden kesken liittämällä simmit saman Moi-tilin alle. Jokainen yksittäinen simmi kasvattaa yhteistä datapottia 6 gigaa ja Moi netti toimii DNA huippunopeassa 4G-verkossa max. 100 Mbit/s.

Moi liittymän yksi simmi maksaa 9 €/kk ja siihen kuuluu 6 Gt mobiilidataa kuukaudessa 4G-verkossa. Moi Mobiili liittymää voit muokata sinulle sopivaksi lisäämällä siihen haluamiasi palveluita, esim. Rajattoman datan tai Rajattoman puheen.

Rajaton data

Rajaton data maksaa 9 euroa lisää kuukaudessa peruspakettiin, joten liittymän kuukausihinnaksi tulee 18 €/kk. Peruspaketin ylittävästä datasta joudut maksamaan 1,5 euroa aina alkavaa gigaa kohden. 9 eurolla voit ostaa 6 gigaa peruspaketin ylittävää dataa, ennen kuin Rajaton data tulee halvemmaksi. Jos puhelimesi mobiilidatan käyttö on yhteensä alle 12 Gt/kk, niin sinulle tulee halvemmaksi maksaa paketin ylittävästä datasta.

Jos käytät puhelimen mobiilinettiä paljon liikkuessasi, katsot videosisältöä tai puhelimesi toimii pääasiallisena nettiliittymänä, niin Rajaton data on suositeltavaa ottaa ainakin yhteen yksittäiseen simmiin. Muuten 12 gigaa riittää mainosti normaaliin netin käytön. Varsinkin siinä tapauksessa, jos kotonasi on vielä erillinen mobiililaajakaista, jota käytetään esimerkiksi videoiden katseluun. Muista, että voit aina muokata liittymääsi mukautumaan datan käyttöösi.

Rajaton puhe

Rajaton puhe maksaa 4 euroa lisää kuukaudessa 9 euron peruspakettiin, joten hinnaksi tulee yhteensä 13 euroa kuukaudessa. Puhelut kotimaassa ja EU/ETA-alueella maksavat 0,055 €/min. Jos soitat ja puhut paljon, niin Rajaton puhe voi olla sinulle sopiva lisä pakettiin. Jos et puhu paljoa kuukausittain, niin pärjäät varmasti sillä, että maksat vain puheluista, joita soitat. Jos kuitenkin puhut paljon, niin maksat korkeintaan 4€ lisää kuukaudessa.

Jos haluat puhelinliittymääsi Rajattoman datan ja Rajattoman puheen, niin maksat liittymästäsi yhteensä 22 €/kk. Muista kuitenkin, että jos puhut vähän tai käytät mobiilidataa alle 12 Gt kuukaudessa, niin voit muokata liittymää sinulle edullisemmaksi.

Moi liittymätarjoukset

Alla olevasta taulukosta löydät Moi liittymät ja vaihtoehdot Moi liittymille.

Moi 4G toimii nopeassa DNA verkossa

Moi netti on nopea, sillä se toimii DNA:n 4G LTE verkossa. Pääset nauttimaan 100 Mbit/s vauhdista aina, joten pääset nettiin ilman että liittymäsi olisi rajoitettu alempaan nopeuteen.

Moi kuuluvuus – peittoalue kattaa lähes kaikki

Moi kuuluvuus- ja peittoalue on erinomainen, sillä Moi käyttää DNA:n huippunopeaa 4G LTE verkkoa, jonka kuuluvuusalue kattaa yli 99% suomalaisista.

Moi mobiiliverkko siirtyy aina automaattisesti käyttämään seuraavaksi parasta verkkoa, mikäli käy niin, että jollain alueella ei ole 4G verkkoa.

Moi Mobiili hinnasto

Moi hinnasto

Viestit ja muut maksut

SMS

0,055 €/kpl

MMS

0,30 €/kpl

Vastaaja

1,50 €/kk

Simmien toimitusmaksu tai vaihto

5 €

Maksumuistutus

5 €

Soitonsiirron kytkeminen toiseen Moi-liittymään

Jos soitonsiirto tehdään muuhun kuin Moi-liittymään siitä veloitetaan kohdenumeron mukainen puhelumaksu.

0 €

PUK-koodikysely asiakaspalvelussa

10 €

PUK-koodikysely Mun Moissa itse tehtynä

0 €

Liittymän tilapäinen sulku ja avaus asiakaspalvelussa

10 €

Liittymän tilapäinen sulku ja avaus Mun Moissa itse tehtynä

0 €

Laskuerittely asiakaspalvelusta tilattuna

10 €

 

Ulkomaan hinnasto – Puhe viestit Suomesta ulkomaille

 

Pohjoismaat ja EU

0,10 €/min

Yhdysvallat ja Kanada

0,25 €/min

Kiina ja Japani

0,50 €/min

Muu Eurooppa

0,75 €/min

Muu Amerikka

1,00 €/min

Muu Aasia, Lähi-Itä ja Euraasia

1,00 €/min

Afrikka

1,25 €/min

Oseania

1,50 €/min

SMS ulkomaille

0,20 €/kpl

MMS ulkomaille

0,35 €/kpl

Moi puhelinliittymä

Moi puhelinliittymä auttaa sinua pysymään kärryllä datan käytöstäsi ja pystyt aina muokkaamaan liittymää sellaiseksi kuin haluat. Moi puhelinliittymä on hyvä vaihtoehto ihmiselle, joka haluaa saada puhelinkulut hallintaansa. Voit myös esimerkiksi rajata lasten puhelinliittymistä datakäyttöä, jos se on tarpeellista.

Moi Mobiili on nykyään osa DNA:ta

Moi Mobiili on nykyään osa DNA:ta, sillä DNA osti Moi Mobiilin tammikuussa 2019. Moi jatkaa omana brändinä erillään DNA:sta.

Mun Moi auttaa hallitsemaan liittymää

Mun Moi -tilinhallinnassa voit itse muokata palvelujasi, sekä näet kaikkien simmiesi kulutuksen. Voit siis muokata kaikkia liittymiäsi kätevästi yhdestä paikasta. Voit hallita simmien asetuksia ja asiakastietoja Mun Moissa, sekä ostaa palveluita olemassa oleviin simmeihin, sekä ostaa lisäsimmejä tarvittaessa.

Mobiililaitteille löydät sovellukset Googlen Play-kaupasta tai Applen App Storesta. Tietokoneella ja muilla puhelimilla voit käyttää Mun Moita myös selaimella.

Moi mobiili irtisanominen

Moi Mobiilin irtisanominen on mahdollista, jos niin haluat. Et joudu sitoutumaan liittymään, sillä liittymässä ei ole määräaikaisuuksia. Voit siis huoletta kokeilla Moin liittymää, sillä et joudu kärvistelemään liittymän kanssa ikuisuuksia, jos jostain syystä haluat vaihtaa sen.

Moi Mobiili kokemuksia

Moi liittymä kokemuksia lukiessa hakutuloksissa nousee esiin vanhat epäilyt, siitä että Moi Mobiilin datalaskurit kuluttaisivat dataa todellista enemmän. Suurimmaksi osaksi nämä negatiiviset kokemukset ovat olleet epäluuloa uutta peluria kohtaa ja laajalla enemmistöllä ei ole ollut mitään vaikeuksia liittymän kanssa.

Moi asiakaspalvelu

Moi asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostilla.

Moi asiakaspalvelu puhelinnumero: 044 770 6000 (mpm/pvm)
Moi asiakaspalvelu chatti: https://www.moi.fi/asiakaspalvelu/
Moi asiakaspalvelu sähköposti: [email protected]